Brioșe Cu Semințe De Mac Cu Lămâie Cu Conținut Scăzut De Grăsimi

Brioșe Cu Semințe De Mac Cu Lămâie Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Brioșele cu semințe de mac cu lămâie cu conținut scăzut de grăsimi durează în jur 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 224 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest mic dejun. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână sos de mere, praf de copt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Tort Cu Semințe De Mac Cu Lămâie Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Brioșe De Afine Cu Semințe De Mac Cu Lămâie Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Tort Cu Semințe De Mac (Cu Conținut Scăzut De Grăsimi).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, semințele de Mac și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Semințe De MacSemințe De Mac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați ouăle, laptele, sosul de mere și extractul de lămâie; se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc. Umpleți cupe de brioșe unse sau căptușite cu hârtie cu aproximativ trei sferturi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De LămâieExtract De Lămâie
Sos De MereSos De Mere
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Se coace la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până la testul brioșelor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista