Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu mere și ceapă. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 570 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă decojită, condimente de pasăre, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Umplutură de mere și ceapă, Brioșe Cu Mere, și Resturi De Brioșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Preîncălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ulei de măsline extravirgin în tigaie și 4 linguri de unt. Când untul se topește, adăugați frunza de dafin și adăugați legumele în timp ce le tocați, țelina, ceapa apoi merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Pentru Conservare,
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Presărați legumele și merele cu sare, piper și condimente de pasăre. Gatiti 5 pana la 6 minute pentru a incepe sa inmoaie legumele si merele apoi adaugati patrunjelul si cuburile de umplutura in tigaie si combinati. Umeziți umplutura cu bulion de pui până când toată pâinea este moale, dar nu umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De Pui
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Pentru Conservare,
8 (U-12) Creveți
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Unt 12 căni de briose, 2 cutii, liberal cu untul rămas. Folosiți o lingură de înghețată pentru a umple și îngrămădiți umplutura în cutii de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Gătit Mămăligă
6
Scoateți frunza de dafin în timp ce scoateți umplutura când veniți pe ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
7
Coaceți până când este setat și crocant deasupra, 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți brioșele umplute într-un platou și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.