Brioșe cu chimen și secară
Brioșele cu chimen și secară sunt un mic dejun pentru 10 persoane. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto-ovo are 206 calorii , 5 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. Pentru 23 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită praf de copt, sare, ou și făină de secară. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 28% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Supa picantă de conopidă cu crutoane de secară cu usturoi , Pâine cu maia din secară încolțită și Salata de linte cu fructe de secară și roșii uscate la soare .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea și semințele de chimen. Adăugați brânza.
Combinați oul, laptele și uleiul; încorporați ingredientele uscate doar până se umezesc.
Umpleți formele de brioșe unse sau tapetate cu hârtie pe două treimi.
Coaceți la 200°C timp de 20-23 de minute sau o scobitoare introdusă în centru iese curată. Lăsați să se răcească timp de 5 minute înainte de a scoate din tavă și a o pune pe un grătar.