Brioșele cu banane-stafide sunt un vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, banane, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Post Shredded grâu banane-stafide briose de grâu, Brioșe Cu Banane Jowar Fără Ouă-Brioșe Vegane Cu Sorg Cu Banane, și Jeanne ' s Oatmeal-Raisin Muffins - aceste brioșe sunt ambalate cu stafide, fulgi de ovăz și nuci, gustoase și sănătoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți doar 12 căni de briose de dimensiuni obișnuite cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți grosier cu sucitor sau ciocan de carne. Într-un castron mare, amestecați cerealele, făina, zahărul brun și praful de copt. Se amestecă ingredientele rămase până se umezesc. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Brun
Cereale
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De Carne
Garnituri De Brioșă
Pungi Ziploc
știft De Rulare
Bol
3
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până se rumenesc.