Brioșe Cu Banane Din Stup
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu banane de stup. O porție conține 221 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână unt, făină, amestec de brioșe cu nuci de banane și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Brioșe Cu Banane Jowar Fără Ouă-Brioșe Vegane Cu Sorg Cu Banane, Stupul, și Stup Cupcakes.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 6 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau pulverizați numai fundul cupelor de brioșă cu spray de gătit.
Așezați 1/4 cană de cereale într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare. Folosind sucitor, ușor zdrobi cereale; se toarnă în castron mic. Se amestecă făina, zahărul brun și untul până se sfărâmă. Pune deoparte.
Așezați 1 1/2 căni de cereale într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare. Folosind sucitor, zdrobiți ușor cerealele; pus deoparte. Într-un castron mediu, puneți amestecul de brioșe, laptele și uleiul. Se amestecă în ou doar până la umezită (aluat va fi cocoloase). Se amestecă cerealele zdrobite. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Presărați streusel uniform peste vârfuri.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când brioșele se rumenesc și vârfurile revin când sunt atinse ușor. Scoateți imediat din cupele de briose. Se răcește cu 5 minute înainte de servire.