Brioșe Cu Banane Din Stup

Brioșe Cu Banane Din Stup
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu banane de stup. O porție conține 221 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână unt, făină, amestec de brioșe cu nuci de banane și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Brioșe Cu Banane Jowar Fără Ouă-Brioșe Vegane Cu Sorg Cu Banane, Stupul, și Stup Cupcakes.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 6 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau pulverizați numai fundul cupelor de brioșă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
3
Așezați 1/4 cană de cereale într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare. Folosind sucitor, ușor zdrobi cereale; se toarnă în castron mic. Se amestecă făina, zahărul brun și untul până se sfărâmă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați 1 1/2 căni de cereale într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare. Folosind sucitor, zdrobiți ușor cerealele; pus deoparte. Într-un castron mediu, puneți amestecul de brioșe, laptele și uleiul. Se amestecă în ou doar până la umezită (aluat va fi cocoloase). Se amestecă cerealele zdrobite. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (8 Uncii) Felii De Ananas1 Cutie (8 Uncii) Felii De Ananas
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Presărați streusel uniform peste vârfuri.
6
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când brioșele se rumenesc și vârfurile revin când sunt atinse ușor. Scoateți imediat din cupele de briose. Se răcește cu 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista