Brioșe Cu Banane Cu Decadență Ciocolată

Brioșe Cu Banane Cu Decadență Ciocolată
Rețeta brioșe cu banane cu decadență de ciocolată este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 24 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 168 calorii. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de nucă prăjită, ulei de canolan, praf de copt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Cremă De Banane Cu Ciocolată, Brioșe Cu Banane Jowar Fără Ouă-Brioșe Vegane Cu Sorg Cu Banane, și Brioșe cu quinoa cu căpșuni-banane (face 12 brioșe; cost total pe brioșă: 0,30 USD).

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista