Brioșe Cu Afine Acoperite Cu Streusel

Brioșe Cu Afine Acoperite Cu Streusel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele de afine cu vârf de Streusel. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 213 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați unt, afine, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Brioșe Cu Afine Acoperite Cu Streusel, Brioșe Cu Afine Acoperite Cu Streusel, și Brioșe cu afine acoperite cu Streusel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.aliniați 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite cu căni de copt din hârtie sau pulverizați numai fundul cupelor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați 1/4 cană de făină, zahărul brun și scorțișoara până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați în unt, folosind blenderul sau furculița de patiserie, până când amestecul este sfărâmicios; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un castron mare, bateți laptele, uleiul și oul cu furculița sau sârmă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați 2 căni de făină, zahărul granulat, praful de copt și sarea dintr-o dată; amestecați doar până când făina este umezită (aluatul va fi cocoloaș). Amestecați ușor afinele. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Praf De CoptPraf De Copt
AfineAfine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
6
Presărați fiecare cu aproximativ 1 lingură streusel.
7
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Dacă brioșele au fost coapte în căni de copt din hârtie, scoateți imediat din tigaie în raftul de răcire. Dacă brioșele au fost coapte în tigaie pulverizată, lăsați în tigaie aproximativ 5 minute, apoi scoateți din tigaie în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Se servește cald sau răcit.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista