Briose Streusel Cu Scorțișoară De Mere
Apple Cinnamon Streusel Muffins ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 145 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 19 cenți pe porție. Un amestec de ouă, amestec original, amestec original și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Briose Streusel Cu Scorțișoară De Mere, Briose Streusel Cu Scorțișoară De Mere, și Briose Streusel Cu Scorțișoară De Mere.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați împreună 4 căni de amestec Bisquick, 1/2 cană de zahăr granulat și 2 lingurițe de scorțișoară; faceți bine în centrul amestecului. Într-un castron mic, amestecați sosul de mere, laptele, uleiul și ouăle; se adaugă la ingredientele uscate, amestecând doar până se umezesc. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose, umplând aproape plin.
Într-un castron mic, amestecați 3 linguri amestec Bisquick, restul de 1/4 cană zahăr granulat, restul de 1 linguriță scorțișoară și zahărul brun. Se amestecă untul până se omogenizează bine.
Presărați uniform peste aluat.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și blaturile sunt maro auriu. Se răcește 5 minute.
Scoateți din tigaie în raftul de răcire.
Serviți cald, dacă doriți.