Brioșele streusel de căpșuni necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 218 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână topping de streusel, praf de copt, căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Brioșe Cu Căpșuni Streusel, Briose Streusel Cu Cheesecake Cu Căpșuni, și Briose Streusel Cu Cheesecake Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Amestecați împreună oul, untul și jumătate și jumătate într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește. Îndoiți ușor căpșunile și coaja de tei cheie. Puneți aluatul în tigăi de brioșe căptușite cu hârtie, umplând trei sferturi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Coaja De Tei
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
4
Presărați fiecare brioșă cu 1 lingură de Topping de Streusel.
5
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când brioșele se rumenesc și izvorăsc înapoi când sunt ușor atinse în centru. Răciți brioșele în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi și lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.