Briose de pepene galben cu Topping de Praline
Briose Cantaloupe cu Topping Praline ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 59 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pepene galben, făină, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Topping De Înghețată Cu Praline De Ciocolată, Cheesecake de dovleac cu topping de praline Pecan, și Tort de ciocolată cu Ganache și Topping de Praline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 10 căni jumbo pentru brioșe sau tapetați cu căptușeli pentru brioșe din hârtie.
Amestecați nucile pecan, zahărul brun, 1/2 cană de făină și untul înmuiat împreună într-un castron până când amestecul este sfărâmicios.
Bateți 1 cană de zahăr alb și ulei împreună într-un castron cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți pepene galben și extract de vanilie în amestec de zahăr.
Bateți 1 1/2 cană de făină, praf de copt, scorțișoară și sare împreună într-un bol de amestecare. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de piure de pepene galben; pliați ușor în bucăți de pepene galben și coajă de lămâie.
Se toarnă aluatul în căni de briose pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute.
Scoateți din cuptor și presărați amestecul de nuci pecan peste partea superioară a fiecărei brioșe. Continuați să coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, încă aproximativ 10 minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.