Brioșele cu semințe de mac de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 366 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 382 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Briose Cu Semințe De Mac De Lămâie, Briose Cu Semințe De Mac De Lămâie, și Briose cu semințe de lămâie-Mac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
1 reglați suportul cuptorului în partea de mijloc-inferioară a cuptorului. Preincalzeste cuptorul la 375 buc. F. 2
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, semințele de Mac și sarea și dați deoparte.3 într-un bol mare de amestecare, smântână unt și zahăr împreună, bătând până devine pufos (aproximativ 2 minute cu un mixer electric).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați ouăle pe rând, bătând până se încorporează după fiecare. Bateți în coaja de lămâie.4 bateți într-o treime din ingredientele uscate până când sunt încorporate. Bateți într-o treime din iaurt. Bateți încă o treime din ingredientele uscate. Bateți într-o a doua treime din iaurt. Bateți ingredientele uscate rămase și apoi iaurtul rămas. Din nou, aveți grijă să bateți până când sunt încorporate. Nu bate prea mult. 5 folosiți o tigaie standard pentru brioșe cu 12 brioșe. Înveliți ușor fiecare ceașcă de briose cu ulei de măsline, ulei de semințe de struguri sau puțin unt topit folosind o perie de patiserie. Distribuiți aluatul de briose în mod egal între cupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
4
Coaceți până când brioșele se rumenesc, aproximativ 25 până la 30 de minute. Testați cu o scobitoare lungă (folosim o frigăruie subțire de bambus) pentru a vă asigura că centrul brioșelor este gata. Puneți tigaia pentru brioșe pe grătar să se răcească. După 5 minute, scoateți brioșele din tigaie.6 în timp ce brioșele se răcesc, într-un castron, amestecați împreună zahărul pudră și sucul de lămâie pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați mai mult suc de lămâie, dacă este necesar. În timp ce brioșele sunt încă puțin calde, folosiți o perie de patiserie pentru a peria glazura peste fiecare brioșă. Brioșele vor absorbi o parte din glazură, așa că adăugați mai multă glazură la fiecare brioșă, dacă doriți.Cel mai bine mâncat proaspăt și cald.