Briose cu scorțișoară de mere cu Topping de Streusel

Briose cu scorțișoară de mere cu Topping de Streusel
Rețeta Briose cu scorțișoară de mere cu Topping de Streusel se pot face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 12. O porție conține 368 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 670 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ou, unt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Este adus la tine de dependența mea de coacere. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Brioșe cu scorțișoară și stafide cu Topping de Streusel, Brioșe cu mere cu Topping de streusel de scorțișoară, și Brioșe de dovleac cu Topping de firimituri streusel de scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. căptușiți 12 căni de brioșă cu căptușeli de hârtie. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 1/4 căni de făină, condimente pentru plăcintă cu dovleac, bicarbonat de sodiu și sare. Într-un castron mic, bateți împreună oul, Zara, 1/2 cană de unt topit, vanilie și 1 1/2 căni de zahăr brun. Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se toarnă amestecul de unt în amestecul de făină și se amestecă până se combină. Îndoiți ușor merele. Folosiți o lingură mare pentru a umple bine fiecare brioșă, umplând cupele până sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
4
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană de zahăr brun, 1/3 cană de făină, ovăz laminat și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De UntChipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Chipsuri De Unt
Ovăz LaminatOvăz Laminat
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Stropiți în 3 linguri de unt topit, amestecând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
6
Presărați acest lucru peste vârfurile brioșelor.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute sau până când vârfurile brioșelor revin când sunt presate ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Se răcește pe grătar. A se păstra la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista