Briose Cu Fulgi De Ovăz Din Zară

Briose Cu Fulgi De Ovăz Din Zară
Buttermilk fulgi de ovăz brioșe necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 233 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, ulei vegetal, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un mic dejun ieftin. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Briose Cu Fulgi De Ovăz Din Zară, Briose Cu Fulgi De Ovăz Din Zară, și Clătite Cu Lapte De Ovăz.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, înmuiați ovăzul în zară timp de 15 minute. Se amestecă oul, zahărul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
ZahărZahăr
OvăzOvăz
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă în amestecul de ovăz doar până se umezește. Umpleți cupe de brioșe unse sau căptușite cu hârtie cu trei sferturi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Coaceți la 400 de euro timp de 16-18 minute sau până la testul brioșelor. Se răcește în tigaie cu 5 minute înainte de a fi scos pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Kabinett Riesling (1 litru). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Kabinett Riesling (1 Litru)
Weingut Darting Durkheimer Nonnengarten Kabinett Riesling (1 Litru)
Durkheimer Hochbenn Kabinett Riesling este un vin bogat și sufocant. Există o ușoară presupunere de botrytis și câteva taninuri nubby, dar efectul general este vândut și ferm
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista