Briose Cu Afine

Briose Cu Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu afine. Această rețetă servește 12 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 148 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, afine, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Brioșe de afine Otis Spunkmeyer – ce este mai bun decât brioșele proaspete de afine, Uimitor de afine-EY briose de afine, și Briose de afine Magnolia Bakery-faceți brioșe la fel ca în brutărie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu; adăugați afine și aruncați pentru a acoperi. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați laptele și următoarele 5 ingrediente; adăugați la amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
4
Puneți aluatul în 12 căni de briose acoperite cu spray de gătit, umplând două treimi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
5
Coaceți la 400 timp de 20 până la 25 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți brioșele din tigăi imediat și răciți-le pe rafturile de sârmă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista