Brioche și budincă de pâine cu fructe de pădure cu Fondant de lămâie

Brioche și budinca de pâine cu fructe de pădure cu fondant de lămâie ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 348 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 1,15 USD pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pâine brioșă, apă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Funcționează bine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, care nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budincă De Pâine Brioche Cu Fructe De Pădure, Budinca de paine Brioche cu boabe cu sos de vanilie, și Budincă De Pâine Brioșă.
Instrucțiuni
Unt și zahăr 6 (6 uncii) ramekins.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, laptele, smântâna, extractul de vanilie, coaja de lămâie și zahărul.
Combinați bine cu un tel - apoi lăsați-l să se așeze, astfel încât să nu existe bule de aer la suprafață, altfel acestea vor provoca bulgări în anglaise.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Rupeți brioșa în bucăți mari folosind mâinile, adăugați la amestecul de cremă și aruncați pentru a combina. Împărțiți în mod egal fructele de pădure între ramekins și acoperiți cu amestecul de pâine. Apăsați ușor în jos, astfel încât acestea să fie ambalate uniform.
Se presară cu mai mult zahăr, apoi se dă la frigider timp de 10 până la 15 minute pentru a se lăsa la macerat.
Coaceți timp de 25 de minute în centrul cuptorului. Budinca este gata când s-a umflat și crema este setată. Partea de sus ar trebui să aibă o culoare aurie frumoasă.
Scoateți și lăsați să se răcească ușor.
Faceți fondantul. Într-un bol de amestecare combinați zahărul pudră cernut, apa, coaja de lămâie și sucul.
Odată ce budinca s-a răcit ușor, inversați pe o farfurie individuală de servire.
Stropiți fondantul de lămâie peste budinca de pâine caldă și serviți cu fructe de pădure proaspete.
Vin recomandat: Madeira, Pedro Ximenez
Budinca de pâine funcționează foarte bine cu Madeiran și Pedro Ximnez. Aroma dulce, de nucă a lui Pedro Ximnez, cu note de smochine și caramel, se împerechează atât de bine cu budinca de pâine. Madeiran este o altă opțiune - puteți găsi chiar și rețete folosind madeiran în budinca de pâine! Fallon Place Landa Vineyards Zinfandel cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Fallon Place Landa Vineyards Zinfandel]()
Fallon Place Landa Vineyards Zinfandel
Un Zinfandel frumos rafinat, cu arome de zmeură, căpșuni, mure și piper negru. Complexitate frumos și nu prea jammy. Mouthfeel este plin și delicios cu tanin suplu susținut de stejar francez. Finisajul este încântător și necesită un alt gust. Perechi mare cu alimente bogate.