Brinjal Exotic (Vinete Picante)

Brinjal Exotic (Vinete Picante)
Brinjal Exotic (Vinete picante) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 420 calorii, 4G de proteine, și 37g de grăsime per portie. Această rețetă servește 3. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 131 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, turmeric măcinat, rădăcină de ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Brinjal (Vinete) Curry, Gutti Vankaya Kobbari Karam-Andhra Stil de nucă de cocos umplute Brinjal-vinete s, și Vinete Picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cele 2 linguri ulei la foc mediu-mare într-o tigaie mare și prăjiți bucățile de vinete până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți vinetele din tigaie și puneți-le deoparte; ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Încălziți uleiul de 6 linguri în aceeași tigaie la foc mediu. Amestecați chimenul, schinduful, kalonji și semințele de susan și gătiți până când chimenul devine auriu, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura; amestecați ghimbirul și usturoiul și gătiți câteva secunde. Amestecați ceapa și ardeiul verde chile și continuați să gătiți și amestecați până când ceapa este aurie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Amestecați piureul de roșii, pudra de chili, coriandrul, turmericul și sarea în ceapă. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 2 minute sau pana cand uleiul se separa. Se amestecă vinetele fierte; acoperiți și fierbeți până când vinetele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
TurmericTurmeric
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Se toarnă laptele de nucă de cocos; se amestecă până se amestecă și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
6
Se presară cu frunze de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții3
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista