Brie ' s Butternut Squash Bisque
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Brie ' s Butternut Squash Bisque. O porție conține 232 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de nucșoară măcinată, dovlecei de nucă, fulgi de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Butternut Squash Bisque, Butternut Squash Bisque, și Butternut Squash Bisque.
Instrucțiuni
Clătiți dovleceii; tăiați pe jumătate pe lungime și scoateți semințele.
Așezați jumătățile tăiate cu fața în jos într-o tigaie de 12 x 17 inci. Cojiți, înjumătățiți și merele de miez; se adaugă în tigaie, împreună cu 1/4 cană de apă.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când dovleceii și merele sunt fragede când sunt străpunse, aproximativ 45 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți carnea de dovleac din coji; aruncați cojile.
Într-un blender sau robot de bucătărie, în loturi, dacă este necesar, învârtiți dovleceii, merele și bulionul până se omogenizează.
Se toarnă pur într-o tigaie de 3 până la 4 litri.
Adăugați vin, scorțișoară, nucșoară, ghimbir și fulgi de chili. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare; reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, pentru a amesteca aromele, aproximativ 15 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.
Supă de oală în boluri largi și garnisiți cu arpagic.