Brie La Cuptor Cu Usturoi
Usturoi copt Brie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 39 calorii. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză Brie, usturoi, jeleu de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ciuperci umplute Brie acoperite cu usturoi Panko, Brie Albastră (Brie Coaptă Cu Afine), și Creveți La Cuptor Cu Usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați brânza Brie rotundă pe jumătate pe lungime, creând două roți mai subțiri.
Răspândiți usturoiul zdrobit pe suprafața tăiată de 1 jumătate; stratul superior de usturoi cu 1 1/2 lingurițe de jeleu de ardei roșu.
Așezați cealaltă jumătate de brânză Brie deasupra umpluturii.
Întindeți restul de 1 lingură de jeleu de ardei roșu deasupra brânzei Brie; așezați într-o farfurie rotundă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când coaja începe să se înmoaie, aproximativ 15 minute.