Brie cu chutney de afine
Brie cu chutney de afine este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 255 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 16 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză Brie rotundă, gingerroot, afine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quesadillas de chutney de curcan, Brie și afine, Brie prăjită cu Chutney de afine și mere, și Sandwich de curcan la grătar și Brie cu chutney de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă afine, zahăr, oțet, apă, ghimbir, scorțișoară și cuișoare într-o cratiță de 1 litru.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Gatiti descoperit aproximativ 20 de minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa. Se răcește ușor. (Chutney se va îngroșa așa cum este.)
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Periați ușor placa rezistentă la cuptor cu ulei vegetal.
Așezați brânza necojită pe centrul farfuriei.
Coaceți neacoperit 8 până la 10 minute sau până când brânza este moale și parțial topită.
Puneți jumătate din chutney peste brânză.
Serviți cu biscuiți. Puneți chutney-ul rămas pe brânză după cum este necesar sau salvați pentru utilizare ulterioară.