Bratwursts fiert cu bere cu ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bratwursts cu bere cu ceapă. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 453 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Dacă aveți bere maro, rulouri hoagie, semințe de muștar maro și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bratwursts De Bere, Burgeri De Ceapă Înăbușiți Cu Bere, și Piept Fiert Cu Sos De Bere Și Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați semințele de muștar și semințele de chimen într-o pungă mică de plastic resigilabilă și zdrobiți-le cu un ciocan de carne sau un sucitor.Topiți untul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, lată, cu fund greu, la foc mediu, până la spumare.
Adăugați 6 dintre bratwursts și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total.
Scoateți pe o farfurie și repetați cu restul de 6 bratwursts.Reduceți focul la minim, adăugați amestecul de semințe zdrobite, ceapa și zahărul brun și condimentați generos cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa s-a inmuiat si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 40 de minute.
Adăugați bratwursturile rezervate și orice sucuri acumulate, cuibărind bratele în ceapă.
Se toarnă berea și se fierbe bratwursturile, întorcându-se o dată, până când sunt complet fierte, aproximativ 30 de minute.
Așezați un bratwurst în fiecare chiflă și serviți cu ceapa și muștarul pe lateral.