Bratwursts fiert cu bere cu ceapă

Bratwursts fiert cu bere cu ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bratwursts cu bere cu ceapă. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 453 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Dacă aveți bere maro, rulouri hoagie, semințe de muștar maro și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bratwursts De Bere, Burgeri De Ceapă Înăbușiți Cu Bere, și Piept Fiert Cu Sos De Bere Și Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați semințele de muștar și semințele de chimen într-o pungă mică de plastic resigilabilă și zdrobiți-le cu un ciocan de carne sau un sucitor.Topiți untul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, lată, cu fund greu, la foc mediu, până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
UntUnt
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați 6 dintre bratwursts și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
3
Scoateți pe o farfurie și repetați cu restul de 6 bratwursts.Reduceți focul la minim, adăugați amestecul de semințe zdrobite, ceapa și zahărul brun și condimentați generos cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa s-a inmuiat si incepe sa se rumeneasca, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Zahăr BrunZahăr Brun
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
CeapăCeapă
4
Adăugați bratwursturile rezervate și orice sucuri acumulate, cuibărind bratele în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
CeapăCeapă
5
Se toarnă berea și se fierbe bratwursturile, întorcându-se o dată, până când sunt complet fierte, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
BereBere
6
Așezați un bratwurst în fiecare chiflă și serviți cu ceapa și muștarul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și TocatăCutie De Varză Murată, Clătită, Scursă și Tocată
MuștarMuștar
CeapăCeapă
RolaRola
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista