Bratwurst Cu Prăjituri De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Bratwurst cu prăjituri de cartofi. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 175 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Dacă aveți bratwurst, muștar din cereale integrale, varză murată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Cartofi Bratwurst, Bratwurst Tigaie De Cartofi, și Bratwurst-Cina De Tigaie Cu Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierceți cartofii în câteva locuri cu o furculiță; cuptor cu microunde până se înmoaie ușor, aproximativ 4 minute, apoi înjumătățiți pe lungime. Când este suficient de rece pentru a se manipula, radeți părțile tăiate pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie într-un castron mare.
Adăugați varza murată la cartofii răzuți împreună cu ierburile, ouăle, trei sferturi din scallions, 1 linguriță de sare și piper după gust. Se amestecă 1 lingură de făină, apoi se formează în patru prăjituri groase de 1/2 inci.
Presărați prăjiturile cu restul de 1 lingură de făină.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu. Pierceți bratwurst-ul peste tot cu o furculiță, adăugați în tigaie și gătiți, întorcând, până se rumenesc, 5 minute pe fiecare parte. Între timp, încălziți 1/3 inch ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați prăjiturile de cartofi și gătiți până devin aurii, 6 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Scoateți bratwurst-ul din tigaie și reduceți focul la mediu scăzut.
Adăugați 1/2 cană de apă și aduceți la foc mic, apoi adăugați muștarul și smântâna și amestecați până la cald.
Tăiați bratwurst-ul în bucăți și serviți cu prăjiturile de cartofi, sosul și restul de scallions.
Fotografie de Christopher Testani