Brandy Piper Miere Glazurate Sunca

Brandy Piper Miere Glazurate Sunca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați șuncă glazurată cu miere de piper. Această rețetă servește 10. O porție conține 509 calorii, 70g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $10.31 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de șalotă, unt, boabe de piper colorate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piper Verde-Sos De Brandy, Steak cu Brandy și sos de boabe de piper, și Brandy Flamed Friptură De Piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați șunca să stea la temperatura camerei 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F. Îndepărtați orice piele de pe șuncă, dacă este necesar. Înscrieți șunca prin grăsime într-un model de cruce diagonală fără a tăia în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați șunca, cu fața în jos, pe un suport într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Se toarnă 1/4 inch de apă în fundul tigaiei. Prăjiți șunca până când atinge o temperatură internă de aproximativ 130 de grade F, aproximativ 2 1/2 ore sau 15 minute pe kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați șalotele și gătiți până la moale, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
6
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați țuica. Reveniți la căldură și continuați să gătiți până când brandy se reduce cu aproximativ jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați mierea și boabele de piper; continuați să gătiți până când amestecul se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
8
Scoateți șunca din cuptor când a ajuns la 130 de grade F intern. Creșteți temperatura cuptorului la 425 de grade F. lingurați sau periați o parte din glazură pe toată șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați apă după cum este necesar pe fundul tigaiei. Întoarceți șunca la cuptor și prăjiți, ungând la fiecare 10 minute cu glazura rămasă, până când este bine lăcuită și ușor crocantă pe margini, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista