Brandade Latkes De Cartofi
Rețeta Brandade Latkes de cartofi este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 8 porții cu 475 calorii, 29G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este perfect pentru Hanuka. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), Cartofi Latkes, și Cartofi Latkes.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Înveliți generos fiecare parte a Codului cu sare de mare, aproximativ 3 linguri în total și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Clătiți codul cu apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Așezați codul într - un vas de copt de 8 pe 12 inci sau într - o tigaie cu jeleu.
Se toarnă uleiul de măsline și laptele peste el și se așează deasupra crenguțele de cimbru și usturoiul. Acoperiți cu folie de aluminiu și gătiți timp de 20 de minute sau până când peștele este doar gătit și începe să se desprindă. Când peștele a fiert, scoateți-l, rezervând cimbru și lichidul de gătit; aruncați usturoiul.
Între timp, puneți cartofii într-o oală mare cu apă rece și condimentați cu 2 linguri de sare de mare. Aduceți apa la fierbere și gătiți cartofii până când un cuțit trece fără efort prin ei. Se strecoară într-o strecurătoare și se întoarce în oală, gătind la foc foarte mic timp de aproximativ 4 minute pentru a scăpa de orice exces de umiditate.
Se ia de pe foc și se pasează în oală până se omogenizează.
Bateți ușor oul într-un castron mare. Amestecați piureul de cartofi, încetul cu încetul, în ou.
Adăugați frunzele cimbrului rezervat. Folosind o furculiță, fulg codul, apoi pliați-l în piureul de cartofi. În cazul în care aluatul este prea rigid, se amestecă cupa de la cupa de la cupa de la cupa de la paharul de cod rezervat în aluat. Pe de altă parte, dacă aluatul nu se ține împreună, adăugați până la masa de matzo a cupei de la calibru. Condimentați cu sare și piper proaspăt măcinat, dacă este necesar. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute.
Încălziți aproximativ cm de ulei vegetal într-o tigaie mare. Scoateți cupa de amestec de cartofi de cod sau de cupă de cartofi. Formați - vă într - un disc gros de centimetru și rotiți-l în masa matzo sau firimiturile de pâine. Se prăjesc în loturi de două sau trei timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu amestecul rămas de cod-cartof.
Reîncălziți, dacă este necesar, pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 F.