Brandade cu Escabeche
Brandade cu Escabeche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,01 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 383 calorii, 42G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Un amestec de ulei de măsline, puncte de pâine prăjită din semințe de in, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brandade cu Escabeche, Brandade De Morue, și Brandade De Cod De Sare.
Instrucțiuni
Pentru escabeche: feliați ceapa în jumătăți subțiri și lăsați-o deoparte. Rumeniti usturoiul in ulei intr-o tigaie la foc mare. Apoi adăugați semințele de chimen pentru a parfuma uleiul.
Se adaugă ceapa și rozmarinul și se sotează la foc mare. Când ceapa este sotată, dar înainte de a deveni moale, adăugați oțetul roșu și scoateți-l de pe foc. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați codul de sare într-o oală, acoperiți generos cu apă rece și aduceți la fierbere.
Scurgeți apa, apoi adăugați cartofii, laptele și usturoiul. Aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii sunt moi.
Scurgeți lichidul și aruncați-l.
Adăugați amestecul de sare cod-cartof în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel. Adăugați încet smântâna grea și uleiul de măsline.
Bateți până când ingredientele sunt plătite uniform, aproximativ 3 minute.
Puneți brandada într-un vas sigur pentru cuptor și fierbeți până când apar vârfuri maronii aurii în partea de sus, aproximativ 8 minute.
Scoateți din cuptor și așezați escabeche deasupra.
Stropiți cu uleiul de măsline și pătrunjelul tocat și serviți cu puncte de pâine prăjită.