Braciola și cârnați Duminică sos

Braciola și cârnați Duminică sos
Braciolan și cârnați Sunday Gravy ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 1182 calorii, 81G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel cu frunze plate, prosciutto di parma, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 94%. Încercați Braciolan și cârnați Sunday Gravy, Friptură de oală de duminică cu sos de ciuperci, și Sos de duminică și macaroane (spaghete, într-adevăr) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Presărați carnea pe ambele părți cu sare și piper. Într-un castron, combinați jumătate din brânză, pesmetul, 1/2 cană pătrunjel, nuci de pin, coajă de lămâie, Salam, usturoi tocat și ardeiul chile tocat mărunt. Acoperiți fripturile, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Ardei IuteArdei Iute
PesmetPesmet
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Nuci De PinNuci De Pin
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
SalamSalam
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Rulați și legați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
RolaRola
4
Încălziți aproximativ 2 linguri de EVOO într-o oală la foc mediu-mare. Când uleiul fumează, adăugați mănunchiurile de carne și rumeniți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți mănunchiurile de carne, apoi adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc, apoi îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CarneCarne
6
Adăugați aproximativ 1 lingură de EVOO și reduceți focul la mediu, apoi amestecați semințele de fenicul și gătiți timp de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
7
Adăugați vinul și deglazați tigaia, apoi adăugați roșiile, frunza de dafin, morcovii, țelina și ceapa înjumătățită. Rupeți roșiile și adăugați passata, apoi amestecați busuiocul și condimentați cu sare și piper. Glisați carnea și cârnații în sos și aduceți la o bulă, reduceți focul și fierbeți parțial acoperit câteva ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CârnațiCârnați
TomateTomate
MorcovMorcov
PasataPasata
țelinățelină
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
SosSos
CarneCarne
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Într-o tigaie, încălziți aproximativ 2 linguri EVOO, 2 ture de tigaie, apoi adăugați ceapa feliată, cubanelele, ardeii grași roșii și ardeiul chile feliat și gătiți să se înmoaie, amestecând frecvent, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați bulionul, restul de 1/4 cană de pătrunjel, pasta de roșii și condimentați cu sare și piper. Se fierbe încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pasta De TomatePasta De Tomate
PătrunjelPătrunjel
StocStoc
10
Pentru o masă înainte, răciți sosul și carnea și dați-le la frigider. Reîncălziți peste o flacără medie-mică pe plită până când se încălzește. Păstrați ceapa și ardeii separat și reîncălziți la foc mediu-mic într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
CeapăCeapă
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
11
Pentru a servi, aduceți o oală mare cu apă la fierbere, sareți apa și gătiți spaghetele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Așezați carnea și cârnații pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CarneCarne
13
Scoateți ceapa, morcovii, țelina și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
14
Adăugați aproximativ 1 cană de apă de gătit cu amidon în sos, apoi puneți jumătate din sos într-o barcă cu sos. Topiți untul în sosul rămas și aruncați cu pastele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
SosSos
PastePaste
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
15
Serviți pastele alături de ruloul de carne și cârnați. Acoperiți pastele și carnea cu mai mult sos și brânză și serviți ardeii și ceapa deasupra cârnaților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
CârnațiCârnați
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
PastePaste
SosSos
CarneCarne
RolaRola

Ingrediente

1mânăA de frunze proaspete de busuioc, rupteA de frunze proaspete de busuioc, rupte1igname, decojită și tăiată în felii groaseigname, decojită și tăiată în felii groase2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpui sau carne de vităpui sau carne de vită1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet alb vechi de casă sau panko, prăjitpesmet alb vechi de casă sau panko, prăjit22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1micimorcov, decojit și înjumătățitmorcov, decojit și înjumătățit1coaste micițelină, înjumătățitățelină, înjumătățită2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec52 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyEVOOEVOO1Oreos dublu umplutsemințe de fenicul, 1/3 palmiersemințe de fenicul, 1/3 palmier1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de pătrunjel cu frunze plate, tocatefrunze proaspete de pătrunjel cu frunze plate, tocate2smallsardei chile, cum ar fi cireșul Italian sau Fresno, 1 însămânțat și tocat fin (poate înlocui 1 linguriță fulgi de piper roșu zdrobit uscat) și 1 feliat subțireardei chile, cum ar fi cireșul Italian sau Fresno, 1 însămânțat și tocat fin (poate înlocui 1 linguriță fulgi de piper roșu zdrobit uscat) și 1 feliat subțire6link-urifierbinte italiană cârnațifierbinte italiană cârnați2Bucăți de caramele Heath Barnonpareils argintiinonpareils argintii1miciceapă, înjumătățită și decojităceapă, înjumătățită și decojită2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Pecorino rasă, plus mai multe de trecut la masăbrânză Pecorino rasă, plus mai multe de trecut la masă2ardei cubanelle, felii subțiriardei cubanelle, felii subțiri591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci de pin sau migdale feliate, prăjitenuci de pin sau migdale feliate, prăjite113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOsalam sau prosciutto di Parma, tocat finsalam sau prosciutto di Parma, tocat fin1lingura. otet de vin rosuardei gras roșu, feliat subțireardei gras roșu, feliat subțire6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOFrunze de mentă proaspătă, feliate subțiri, pentru decorFrunze de mentă proaspătă, feliate subțiri, pentru decor11 lingură de oregano uscatPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpassata sau piure de roșiipassata sau piure de roșii2cutii mariRoșii italiene San MarzanoRoșii italiene San Marzano6fripturi rotunde de top foarte subțiri, aproximativ 8 unciifripturi rotunde de top foarte subțiri, aproximativ 8 uncii1lingura. otet de vin rosuceapă roșie sau galbenă, feliată subțireceapă roșie sau galbenă, feliată subțire6cuișoareusturoi, 3 tocate sau rase, 3 zdrobiteusturoi, 3 tocate sau rase, 3 zdrobite
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista