Braciolan și cârnați Sunday Gravy ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 1182 calorii, 81G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel cu frunze plate, prosciutto di parma, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 94%. Încercați Braciolan și cârnați Sunday Gravy, Friptură de oală de duminică cu sos de ciuperci, și Sos de duminică și macaroane (spaghete, într-adevăr) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Presărați carnea pe ambele părți cu sare și piper. Într-un castron, combinați jumătate din brânză, pesmetul, 1/2 cană pătrunjel, nuci de pin, coajă de lămâie, Salam, usturoi tocat și ardeiul chile tocat mărunt. Acoperiți fripturile, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Usturoi Tocat
Ardei Iute
Pesmet
Coaja De Lămâie
Nuci De Pin
Pătrunjel
Brânză
Salam
Friptură
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Rulați și legați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Rola
4
Încălziți aproximativ 2 linguri de EVOO într-o oală la foc mediu-mare. Când uleiul fumează, adăugați mănunchiurile de carne și rumeniți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți mănunchiurile de carne, apoi adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc, apoi îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Carne
6
Adăugați aproximativ 1 lingură de EVOO și reduceți focul la mediu, apoi amestecați semințele de fenicul și gătiți timp de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Ulei De Măsline Extra Virgin
7
Adăugați vinul și deglazați tigaia, apoi adăugați roșiile, frunza de dafin, morcovii, țelina și ceapa înjumătățită. Rupeți roșiile și adăugați passata, apoi amestecați busuiocul și condimentați cu sare și piper. Glisați carnea și cârnații în sos și aduceți la o bulă, reduceți focul și fierbeți parțial acoperit câteva ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frunze De Dafin
Cârnați
Tomate
Morcov
Pasata
țelină
Busuioc
Ceapă
Sos
Carne
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Într-o tigaie, încălziți aproximativ 2 linguri EVOO, 2 ture de tigaie, apoi adăugați ceapa feliată, cubanelele, ardeii grași roșii și ardeiul chile feliat și gătiți să se înmoaie, amestecând frecvent, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Ardei Iute
Ceapă
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați bulionul, restul de 1/4 cană de pătrunjel, pasta de roșii și condimentați cu sare și piper. Se fierbe încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pasta De Tomate
Pătrunjel
Stoc
10
Pentru o masă înainte, răciți sosul și carnea și dați-le la frigider. Reîncălziți peste o flacără medie-mică pe plită până când se încălzește. Păstrați ceapa și ardeii separat și reîncălziți la foc mediu-mic într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Ceapă
Sos
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Tigaie
11
Pentru a servi, aduceți o oală mare cu apă la fierbere, sareți apa și gătiți spaghetele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Așezați carnea și cârnații pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Carne
13
Scoateți ceapa, morcovii, țelina și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Morcov
țelină
Ceapă
14
Adăugați aproximativ 1 cană de apă de gătit cu amidon în sos, apoi puneți jumătate din sos într-o barcă cu sos. Topiți untul în sosul rămas și aruncați cu pastele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânză
Sos
Paste
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy Boat
15
Serviți pastele alături de ruloul de carne și cârnați. Acoperiți pastele și carnea cu mai mult sos și brânză și serviți ardeii și ceapa deasupra cârnaților.