Braciola De Vită
Carne de vită Braciola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.32 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 611 calorii, 32g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți pătrunjel, crutoane cu aromă de salată caesar, friptură de flanc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este bine. Încercați Braciola De Vită, Braciolan și cârnați Duminică sos, și Pui umplut, fără oase despre asta: Braciola di Pollo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura între 2 foi de folie de plastic grea; aplatizați până la grosimea de 1/4 inci folosind un ciocan de carne sau un știft.
Puneți crutoanele și următoarele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până când amestecul formează o pastă.
Întindeți amestecul uniform peste friptură până la 1/2 inch de margini.
Rotiți friptura, începând cu un capăt îngust și legați-o cu sfoară de bucătărie.
Se presară uniform cu piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați rola de friptură și gătiți 8 minute sau până se rumenesc, întorcându-se ocazional.
Se toarnă sosul într-un aragaz lent electric de 3 litri; deasupra cu rulou de friptură. Acoperiți și gătiți la înălțime 1 oră. Reduceți căldura la minim; gătiți 5 ore sau până când friptura este fragedă.
Tăiați braciola în 10 felii.
Se servește cu sos marinara.
Brachiola de vită (brah-chee-OH-lah) se referă la o tăietură de carne, de obicei friptură de flanc, care este acoperită cu pesmet, brânză și ierburi înainte de a fi înfășurată și coaptă încet.