Braciola cu taitei

Braciola cu taitei
Braciola cu tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 354 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, capere, fettuccine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Braciola De Vită, Braciolan și cârnați Sunday Gravy, și Pui umplut, fără oase: Braciola di Pollo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Tăiați grăsimea din friptură. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați orizontal prin centrul fripturii, tăind, dar nu prin cealaltă parte; deschideți plat așa cum ați face o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați friptura între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Răspândiți amestecul de pesmet peste friptură, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Roll up friptură, jeleu-rola de moda, începând cu partea scurtă. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu șnur greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Înveliți un cuptor olandez mare cu spray de gătit și puneți-l la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
7
Adăugați friptura, rumenind bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Scoateți friptura din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați sos de spaghete și vin în tigaie, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere și întoarceți friptura la tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când friptura este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Scoateți șirul și tăiați friptura în 16 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
11
Puneți 1 cană de paste pe fiecare dintre cele 8 farfurii individuale; se acoperă cu 2 felii de friptură și 1/3 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista