Braciola cu taitei

Braciola cu taitei
Braciola cu tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 354 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, capere, fettuccine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Braciola De Vită, Braciolan și cârnați Sunday Gravy, și Pui umplut, fără oase: Braciola di Pollo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați grăsimea din friptură. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați orizontal prin centrul fripturii, tăind, dar nu prin cealaltă parte; deschideți plat așa cum ați face o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Așezați friptura între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Răspândiți amestecul de pesmet peste friptură, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
5
Roll up friptură, jeleu-rola de moda, începând cu partea scurtă. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu șnur greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Înveliți un cuptor olandez mare cu spray de gătit și puneți-l la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
7
Adăugați friptura, rumenind bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
8
Scoateți friptura din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați sos de spaghete și vin în tigaie, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere și întoarceți friptura la tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când friptura este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți șirul și tăiați friptura în 16 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
11
Puneți 1 cană de paste pe fiecare dintre cele 8 farfurii individuale; se acoperă cu 2 felii de friptură și 1/3 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista