Braciola cu taitei
Braciola cu tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 354 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, capere, fettuccine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Braciola De Vită, Braciolan și cârnați Sunday Gravy, și Pui umplut, fără oase: Braciola di Pollo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Tăiați grăsimea din friptură. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați orizontal prin centrul fripturii, tăind, dar nu prin cealaltă parte; deschideți plat așa cum ați face o carte.
Așezați friptura între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Răspândiți amestecul de pesmet peste friptură, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare.
Roll up friptură, jeleu-rola de moda, începând cu partea scurtă. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu șnur greu.
Înveliți un cuptor olandez mare cu spray de gătit și puneți-l la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați friptura, rumenind bine pe toate părțile.
Scoateți friptura din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Adăugați sos de spaghete și vin în tigaie, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere și întoarceți friptura la tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când friptura este fragedă.
Scoateți șirul și tăiați friptura în 16 felii.
Puneți 1 cană de paste pe fiecare dintre cele 8 farfurii individuale; se acoperă cu 2 felii de friptură și 1/3 cană de sos.