Nevoie de o curs principal fără lactate? Bourguignonne de vită cu tăiței de ou ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 9 și costă 3,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 521 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de tăiței de ou, sare, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită), Carne De Vită Bourguignonne, și Carne De Vită Bourguignonne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adăugați carne de vită; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Carne De Vită
3
Gătiți jumătate de slănină într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Scoateți slănina din tigaie cu o lingură pliată; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
5
Adăugați jumătate din amestecul de carne de vită în picături în tigaie; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți carnea de vită din tigaie; acoperiți și păstrați la cald. Repetați procedura cu amestecul rămas de slănină și carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți carnea de vită din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați ceapa tocată, morcovul feliat și usturoiul tocat în tigaie; saut 5 minute. Se amestecă în vin roșu și bulion, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Vin Roșu
Morcov
Bulion
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați slănină, carne de vită, restul de 1 linguriță de sare, restul de 1/2 linguriță de piper, ciuperci, pastă de roșii, cimbru tocat, foi de dafin și ceapă perlată; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute. Descoperiți și gătiți 1 oră sau până când carnea de vită este fragedă. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Pasta De Tomate
Frunze De Dafin
Ciuperci
Piper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Cimbru
Carne De Vită
Sare
10
Serviți amestecul de vită peste tăiței; se presară pătrunjel.