Carnea de vită Bourguignon cu Kale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.23 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 716 calorii, 52G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită rotundă, pâine rustică, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită bourguignon (B. B. F. bourguignon / B. B. F. la bourguignonne / carne de vită Burgundia), Carne De Vită Bourguignon, și Carne de vită bourguignon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați slănina și gătiți la foc mediu timp de 10 minute, amestecând ocazional, până când slănina se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
3
Scoateți slănina cu o lingură cu fante pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Uscați cuburile de vită cu prosoape de hârtie și apoi presărați-le cu sare și piper. În loturi în straturi unice, căutați carnea de vită în uleiul fierbinte timp de 3 până la 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
5
Scoateți cuburile arse pe farfurie cu slănină și continuați să ardeți până când toată carnea de vită se rumeneste. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Aruncați morcovii și ceapa, 1 lingură de sare și 2 lingurițe de piper în grăsimea din tigaie și gătiți timp de 10 până la 15 minute, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
8
Puneți carnea și slănina înapoi în oală cu sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați sticla de vin plus suficient bulion de vită pentru a acoperi aproape carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Apă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați pasta de roșii, frunzele de dafin și cimbru. Se aduce la foc mic, se acoperă oala cu un capac etanș și se introduce la cuptor pentru aproximativ 1 oră sau până când carnea și legumele sunt foarte fragede când sunt străpunse cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Combinați 2 linguri de unt și făina cu o furculiță și amestecați în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
12
Adăugați ceapa congelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
13
Călește ciupercile în 2 linguri de unt timp de 10 minute până se rumenesc ușor și apoi adaugă în tocană. Aduceți tocanita la fierbere deasupra aragazului, apoi coborâți focul și fierbeți timp de 15 minute. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
14
Se presară pătrunjel și se servește cu pâine crustă.