Bourguignon De Vită

Bourguignon De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bourguignon de vită. Pentru $ 6.41 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 852 calorii, 47G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6. 322 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de carne de vită chuck, coniac, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Bourguignon de carne de vită (B la Bourguignon / B La Bourguignonne / B La Bourguignonne), Bourguignon De Vită, și Bourguignon De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați slănina și gătiți la foc mediu timp de 10 minute, amestecând ocazional, până când slănina se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
5
Scoateți slănina cu o lingură pliată pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
6
Uscați cuburile de vită cu prosoape de hârtie și apoi presărați-le cu sare și piper. În loturi în straturi simple, căutați carnea de vită în uleiul fierbinte timp de 3 până la 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Scoateți cuburile arse pe farfurie cu slănină și continuați să ardeți până când toată carnea de vită este rumenită. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Carne De VităCarne De Vită
8
Aruncați morcovii și ceapa, 1 lingură de sare și 2 lingurițe de piper în grăsimea din tigaie și gătiți timp de 10 până la 15 minute, amestecând ocazional, până când ceapa se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
10
Adăugați coniacul, stați înapoi și aprindeți cu un chibrit pentru a arde alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
ConiacConiac
11
Puneți carnea și slănina înapoi în oală cu sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Adăugați sticla de vin plus suficient bulion de vită pentru a acoperi aproape carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
CarneCarne
VinVin
13
Adăugați pasta de roșii și cimbru. Aduceți la foc mic, acoperiți oala cu un capac etanș și puneți-l la cuptor pentru aproximativ 1 1/4 ore sau până când carnea și legumele sunt foarte fragede atunci când sunt străpunse cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
LegumeLegume
CimbruCimbru
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Combinați 2 linguri de unt și făina cu o furculiță și amestecați în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
TocanăTocană
15
Adăugați ceapa congelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
16
Se sotează ciupercile în 2 linguri de unt timp de 10 minute până se rumenesc ușor și apoi se adaugă în tocană. Aduceți tocană la fierbere deasupra aragazului, apoi coborâți focul și fierbeți timp de 15 minute. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
17
Pentru a servi, prăjiți pâinea în prăjitor sau cuptor. Frecați fiecare felie pe 1 parte cu un cățel de usturoi tăiat. Pentru fiecare porție, lingurați tocanul peste o felie de pâine și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PâinePâine
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
TocanăTocană
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
ToasterToaster
CuptorCuptor

Ingrediente

1kilogramechuck carne de vită tăiată în cuburi de 1 inchchuck carne de vită tăiată în cuburi de 1 inch6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripoate bulion de carne de vităpoate bulion de carne de vită454Nuci de orice fel (tocate)morcovi, tăiați în diagonală în bucăți de 1 inchmorcovi, tăiați în diagonală în bucăți de 1 inch1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriConiacConiac3(iarnă)făină universalăfăină universală1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripătrunjel proaspăt tocat, opționalpătrunjel proaspăt tocat, opțional1(poate fi sau trece)linguriță frunze proaspete de cimbru uscate)linguriță frunze proaspete de cimbru uscate)2cuișoarelingurite usturoi tocatlingurite usturoi tocat6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare KosherSare Kosher454Nuci de orice fel (tocate)ciuperci proaspete tulpini aruncate, capace felii groaseciuperci proaspete tulpini aruncate, capace felii groase1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ulei de măsline bunulei de măsline bun454Nuci de orice fel (tocate)ceapă întreagă congelatăceapă întreagă congelată7506 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin roșu uscat bun, cum ar fi Cote du Rhone sau Pinot Noirvin roșu uscat bun, cum ar fi Cote du Rhone sau Pinot Noir6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPâine de țară sau aluat acru, prăjită sau la grătar și frecată cu cățel de usturoiPâine de țară sau aluat acru, prăjită sau la grătar și frecată cu cățel de usturoi227Nuci de orice fel (tocate)centru vindecat uscat tăiat slănină afumată din lemn de măr, tăiată cubulețecentru vindecat uscat tăiat slănină afumată din lemn de măr, tăiată cubulețe1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire4(iarnă)unt nesărat la temperatura camerei, împărțitunt nesărat la temperatura camerei, împărțit2ceapă galbenă, feliatăceapă galbenă, feliată
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista