Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bourguignon de vită. Pentru $ 6.41 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 852 calorii, 47G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6. 322 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de carne de vită chuck, coniac, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Bourguignon de carne de vită (B la Bourguignon / B La Bourguignonne / B La Bourguignonne), Bourguignon De Vită, și Bourguignon De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Adăugați slănina și gătiți la foc mediu timp de 10 minute, amestecând ocazional, până când slănina se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
5
Scoateți slănina cu o lingură pliată pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
6
Uscați cuburile de vită cu prosoape de hârtie și apoi presărați-le cu sare și piper. În loturi în straturi simple, căutați carnea de vită în uleiul fierbinte timp de 3 până la 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
7
Scoateți cuburile arse pe farfurie cu slănină și continuați să ardeți până când toată carnea de vită este rumenită. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Carne De Vită
8
Aruncați morcovii și ceapa, 1 lingură de sare și 2 lingurițe de piper în grăsimea din tigaie și gătiți timp de 10 până la 15 minute, amestecând ocazional, până când ceapa se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
10
Adăugați coniacul, stați înapoi și aprindeți cu un chibrit pentru a arde alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
Coniac
11
Puneți carnea și slănina înapoi în oală cu sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Adăugați sticla de vin plus suficient bulion de vită pentru a acoperi aproape carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Vită
Carne
Vin
13
Adăugați pasta de roșii și cimbru. Aduceți la foc mic, acoperiți oala cu un capac etanș și puneți-l la cuptor pentru aproximativ 1 1/4 ore sau până când carnea și legumele sunt foarte fragede atunci când sunt străpunse cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Legume
Cimbru
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Combinați 2 linguri de unt și făina cu o furculiță și amestecați în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Tocană
15
Adăugați ceapa congelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
16
Se sotează ciupercile în 2 linguri de unt timp de 10 minute până se rumenesc ușor și apoi se adaugă în tocană. Aduceți tocană la fierbere deasupra aragazului, apoi coborâți focul și fierbeți timp de 15 minute. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
17
Pentru a servi, prăjiți pâinea în prăjitor sau cuptor. Frecați fiecare felie pe 1 parte cu un cățel de usturoi tăiat. Pentru fiecare porție, lingurați tocanul peste o felie de pâine și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Usturoi
Pâine
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire