Bouillabaisse
Bouillabaisse ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 378 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, șofran, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Bouillabaisse, și Bouillabaisse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare de supă la foc mediu.
Adăugați prazul și ceapa și gătiți, acoperite, până când legumele sunt fragede și ușor colorate, aproximativ 25 de minute, amestecând ocazional.
Adăugați piureul de roșii, roșiile, cimbrul, pătrunjelul, frunzele de dafin, vinul, bulionul de pește și sarea și piperul. Se fierbe la foc mic pentru a amesteca aromele, 20 de minute. (Supa poate fi preparată cu câteva ore înainte până în acest moment. Reveniți la foc mic înainte de a continua.)
Amestecați untul și făina împreună într-un castron și apoi amestecați amestecul în amestecul de roșii.
Adăugați șofranul și midiile și scoicile în coajă și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați peștele, creveții și cozile de homar și fierbeți până când toate crustaceele sunt deschise și peștele este gata, încă 5 minute. Nu gătiți prea mult.
Se toarnă în farfurii de supă fierbinte, aruncând orice midii sau scoici care nu s-au deschis.
Se ornează cu crutoanele de usturoi și se servește imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;