Bouillabaisse

Bouillabaisse
Bouillabaisse ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 10 și costă $2.4 pe portie. O porție conține 261 calorii, 18g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de frunze de dafin, midii, calmar cu carne subțire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Bouillabaisse, și Bouillabaisse.

Instrucțiuni

1
Localizați oasele care rulează vertical pe rockfish și alți pești și faceți o tăietură pe ambele părți ale oaselor și scoateți-le; folosiți-le pentru stoc, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2
Tăiați toate fileurile de pește în bucăți de 2 până la 3 inci, păstrând diferitele soiuri de pește separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Presărați-le cu sare și aruncați-le ușor pentru a distribui sarea; pus deoparte. Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o oală mare de supă; adăugați prazul, feniculul, cartofii, șofranul, frunzele de dafin, cimbru, 1 lingură. sare și puțin piper proaspăt măcinat. Se amestecă bine amestecul și se gătește încet la foc mediu-mic până când prazul este complet moale, dar nu se rumeneste și cartofii sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Pentru Extra PicantPentru Extra Picant
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
șofranșofran
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
6 Cartofi Mari, Decojiți și Tăiați în Cuburi De 1/2 Inch6 Cartofi Mari, Decojiți și Tăiați în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
4
Adăugați roșiile, sucul de roșii strecurat și bulionul de pește. Gustați și adăugați mai multă sare după cum este necesar. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail UmpluteMăsline De Cocktail Umplute
Stoc De PeșteStoc De Pește
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
5
Adăugați peștele și restul de 1/4 cană de ulei de măsline în bulionul care fierbe, ridicați focul la mare și fierbeți aproximativ 10 minute. Apoi adăugați scoici și midii și gătiți încă 5 minute. În ultimul moment, adăugați calmarul și pătrunjelul. Gustați și adăugați sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
CalmarCalmar
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
6
Scoateți supa de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Puneți o felie de pâine prăjită cu usturoi în fundul bolurilor de servire cu margini largi și puneți supa deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
Pâine Integrală, Scoartă CrustaPâine Integrală, Scoartă Crusta
6 Cartofi Mari, Decojiți și Tăiați în Cuburi De 1/2 Inch6 Cartofi Mari, Decojiți și Tăiați în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
PolonicPolonic
7
Se servește cu o lingură de rouille.
1
Calorii
1
740, grăsime
2
35, Calorii Grase
1
320, Grăsimi Saturate
2
6, proteine
3
59, Grăsimi Mononesaturate
4
23, carbohidrați
5
1040, colesterol
6
170, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
39, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista