Bouillabaisse este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 supă. Această rețetă servește 8 și costă 1,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fenicul bec, ulei de măsline, chervil și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Bouillabaisse, și Bouillabaisse.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, cu fundul greu, la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați feniculul, ceapa și prazul și acoperiți cu un capac bine fixat. Gatiti legumele, amestecand ocazional, pana cand incepeti sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(și Numai Porții)
3
Adăugați roșia și usturoiul, acoperiți din nou oala și continuați să gătiți până când roșiile încep să se descompună, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați pasta de roșii, cayenne, șofran, cartofi, stoc de pește și buchet garni. Se condimentează cu sare și piper și se aduce lichidul la fierbere. Acoperiți oala, reduceți focul la mediu și fierbeți până când cartofii sunt fierți, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Buchet Garni
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Stoc De Pește
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
șofran
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați fructele de mare în ordinea fermității și a timpului de gătit, cu fileurile mai dense de pește care intră mai întâi în oală, urmate de crustacee și apoi creveți. Fierbeți supa, amestecând foarte puțin pentru a păstra bucățile întregi de fructe de mare, până când crustaceele s-au deschis și fileurile de pește s-au fiert, 5 până la 10 minute în total, în funcție de fructele de mare folosite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Pepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Pentru a servi, scoateți și aruncați buchetul garni. Îndepărtați cu grijă peștele și crustaceele, aranjându-le pe un platou mare de servire sau în boluri calde. Puneți bulionul și cartofii peste pește și garnisiți cu ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Crustacee
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
Polonic
7
Se servește cald.
1
Un buchet garni este un plus clasic la supe, tocănițe și bulionuri care nu vor fi strecurate înainte de servire. Aromatice precum țelina, boabele de piper, crenguțele de cimbru, tulpinile de pătrunjel și prazul sunt înfășurate în pânză de brânză, legate și apoi adăugate într-o oală fierbinte cu ingrediente. Întregul pachet este apoi aruncat înainte de a servi vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Tăiat în Felii, 1)
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire