Boston Plăcintă Cu Cremă

Boston Plăcintă Cu Cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Boston Cream Pie. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână glazură de ciocolată, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Boston Plăcintă Cu Cremă, și Boston Plăcintă Cu Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zahăr, bătând 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
4
Se amestecă la viteză mică după fiecare adăugare până se omogenizează. Se amestecă aromele.
5
Se toarnă aluatul în două torturi rotunde de 9 inci unse și făinate.
6
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Întindeți umplutura de cremă între straturile de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
8
Întindeți glazura de ciocolată deasupra tortului, lăsând excesul să picure pe părți. Se răcește cel puțin 1 oră. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista