Boston Plăcintă Cu Cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Boston Cream Pie. Această rețetă face 10 porții cu 728 calorii, 15g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 36 de minute. 55 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Încercați Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Boston Plăcintă Cu Cremă, și Boston Plăcintă Cu Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru cozonac: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
În două boluri, separați gălbenușurile de ou și albușurile.
Adăugați 1/2 din zahăr în fiecare bol. Bateți-le pe amândouă până la vârf. Când este rigid, pliați albușurile în amestecul de gălbenușuri. Adăugați treptat făină, amestecând cu o spatulă de lemn.
Se toarnă acest amestec într-o tigaie de tort unsă de 10 inci.
Coaceți aproximativ 20 de minute, sau până când este spongios și auriu.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ferm.
Pentru crema de patiserie: într-o cratiță aduceți untul, laptele și smântâna ușoară la fierbere. În timp ce acest amestec se gătește, combinați zahărul, amidonul de porumb și ouăle într-un castron și bateți până se formează panglici.
Când amestecul de smântână, lapte, unt atinge punctul de fierbere, amestecați amestecul de ouă și gătiți până la fierbere. Se fierbe timp de 1 minut.
Se toarnă într-un castron și se acoperă suprafața cu urzeală din plastic. Se răcește peste noapte, dacă este posibil. Când este răcit, bateți pentru a netezi și aroma cu 1 linguriță de rom întunecat.
Pentru glazura de Fondant de ciocolată: încălziți 6 uncii de fondant peste apă clocotită la aproximativ 105 grade.
Adăugați ciocolată topită. Consistență subțire până la împrăștiere cu apă.
Pentru glazura de Fondant alb: încălziți 5 uncii de fondant peste apă clocotită la aproximativ 105 grade F. subțire cu apă, dacă este necesar.
Așezați într-o pungă cu un vârf de 1/8 inch.
Glazură de ciocolată: topiți ciocolata.
Combinați ingredientele și încălziți la aproximativ 105 grade F. reglați consistența cu apă. Ar trebui să curgă liber din punga de patiserie.
Pentru a termina: nivelați tortul de burete în partea de sus folosind un cuțit de feliere.
Tăiați tortul în 2 straturi.
Întindeți crema de patiserie peste 1 strat. Sus cu al doilea strat de tort. Rezervați o cantitate mică de cremă de patiserie pentru a se întinde pe părți, pentru a lăsa migdalele să se lipească.
Întindeți un strat subțire de glazură de fondant de ciocolată pe vârful tortului. Urmați imediat cu linii spiralate începând din centrul tortului, folosind fondantul alb din punga de patiserie. Marcați liniile albe cu vârful unui cuțit, începând din centru și trăgând spre exterior până la margine.
Întindeți părțile laterale ale tortului cu un strat subțire de cremă de patiserie rezervată. Apăsați pe migdale prăjite.