Boston Plăcintă Cu Cremă

Boston Plăcintă Cu Cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Boston Cream Pie. Această rețetă face 10 porții cu 728 calorii, 15g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 36 de minute. 55 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Încercați Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Boston Plăcintă Cu Cremă, și Boston Plăcintă Cu Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru cozonac: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
În două boluri, separați gălbenușurile de ou și albușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați 1/2 din zahăr în fiecare bol. Bateți-le pe amândouă până la vârf. Când este rigid, pliați albușurile în amestecul de gălbenușuri. Adăugați treptat făină, amestecând cu o spatulă de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se amestecă în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
6
Se toarnă acest amestec într-o tigaie de tort unsă de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
7
Coaceți aproximativ 20 de minute, sau până când este spongios și auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Pentru crema de patiserie: într-o cratiță aduceți untul, laptele și smântâna ușoară la fierbere. În timp ce acest amestec se gătește, combinați zahărul, amidonul de porumb și ouăle într-un castron și bateți până se formează panglici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Cremă UșoarăCremă Ușoară
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Când amestecul de smântână, lapte, unt atinge punctul de fierbere, amestecați amestecul de ouă și gătiți până la fierbere. Se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Se toarnă într-un castron și se acoperă suprafața cu urzeală din plastic. Se răcește peste noapte, dacă este posibil. Când este răcit, bateți pentru a netezi și aroma cu 1 linguriță de rom întunecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom închisRom închis
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Pentru glazura de Fondant de ciocolată: încălziți 6 uncii de fondant peste apă clocotită la aproximativ 105 grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
13
Adăugați ciocolată topită. Consistență subțire până la împrăștiere cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
14
Pentru glazura de Fondant alb: încălziți 5 uncii de fondant peste apă clocotită la aproximativ 105 grade F. subțire cu apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
15
Așezați într-o pungă cu un vârf de 1/8 inch.
16
Glazură de ciocolată: topiți ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
17
Combinați cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1
Combinați ingredientele și încălziți la aproximativ 105 grade F. reglați consistența cu apă. Ar trebui să curgă liber din punga de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2
Pentru a termina: nivelați tortul de burete în partea de sus folosind un cuțit de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Tăiați tortul în 2 straturi.
4
Întindeți crema de patiserie peste 1 strat. Sus cu al doilea strat de tort. Rezervați o cantitate mică de cremă de patiserie pentru a se întinde pe părți, pentru a lăsa migdalele să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
5
Întindeți un strat subțire de glazură de fondant de ciocolată pe vârful tortului. Urmați imediat cu linii spiralate începând din centrul tortului, folosind fondantul alb din punga de patiserie. Marcați liniile albe cu vârful unui cuțit, începând din centru și trăgând spre exterior până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Întindeți părțile laterale ale tortului cu un strat subțire de cremă de patiserie rezervată. Apăsați pe migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
DificultateExpert
Gata În1 h, 36 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista