Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Boston Cream Pie. Această rețetă face 10 porții cu 728 calorii, 15g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 36 de minute. 55 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Încercați Vafe Boston Cream Pie cu cremă de patiserie fără lactate și sos de ciocolată de casă, Boston Plăcintă Cu Cremă, și Boston Plăcintă Cu Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru cozonac: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De Burete
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
În două boluri, separați gălbenușurile de ou și albușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați 1/2 din zahăr în fiecare bol. Bateți-le pe amândouă până la vârf. Când este rigid, pliați albușurile în amestecul de gălbenușuri. Adăugați treptat făină, amestecând cu o spatulă de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
6
Se toarnă acest amestec într-o tigaie de tort unsă de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
7
Coaceți aproximativ 20 de minute, sau până când este spongios și auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Pentru crema de patiserie: într-o cratiță aduceți untul, laptele și smântâna ușoară la fierbere. În timp ce acest amestec se gătește, combinați zahărul, amidonul de porumb și ouăle într-un castron și bateți până se formează panglici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Cremă Ușoară
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Când amestecul de smântână, lapte, unt atinge punctul de fierbere, amestecați amestecul de ouă și gătiți până la fierbere. Se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Se toarnă într-un castron și se acoperă suprafața cu urzeală din plastic. Se răcește peste noapte, dacă este posibil. Când este răcit, bateți pentru a netezi și aroma cu 1 linguriță de rom întunecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom închis
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Pentru glazura de Fondant de ciocolată: încălziți 6 uncii de fondant peste apă clocotită la aproximativ 105 grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle Albe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
13
Adăugați ciocolată topită. Consistență subțire până la împrăștiere cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
14
Pentru glazura de Fondant alb: încălziți 5 uncii de fondant peste apă clocotită la aproximativ 105 grade F. subțire cu apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle Albe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
15
Așezați într-o pungă cu un vârf de 1/8 inch.
16
Glazură de ciocolată: topiți ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
17
Combinați cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1
Combinați ingredientele și încălziți la aproximativ 105 grade F. reglați consistența cu apă. Ar trebui să curgă liber din punga de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2
Pentru a termina: nivelați tortul de burete în partea de sus folosind un cuțit de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De Burete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Tăiați tortul în 2 straturi.
4
Întindeți crema de patiserie peste 1 strat. Sus cu al doilea strat de tort. Rezervați o cantitate mică de cremă de patiserie pentru a se întinde pe părți, pentru a lăsa migdalele să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Crostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Întindeți un strat subțire de glazură de fondant de ciocolată pe vârful tortului. Urmați imediat cu linii spiralate începând din centrul tortului, folosind fondantul alb din punga de patiserie. Marcați liniile albe cu vârful unui cuțit, începând din centru și trăgând spre exterior până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle Albe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Întindeți părțile laterale ale tortului cu un strat subțire de cremă de patiserie rezervată. Apăsați pe migdale prăjite.