Bombă de ciocolată-căpșuni
Bombe cu ciocolată și căpșuni necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 428 de calorii, 5 g de proteine și 28 g de grăsimi. Pentru 1,25 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și luați amestecul de prăjituri cu mâncare a diavolului, extract de vanilie, zahăr de cofetă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca aperitiv la preț rezonabil. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 29%. Rețete similare sunt Strawberry Brownie Bombe, Chocolate orange bombe Alaska cu sos de ciocolată caldă și Rippled chocolate bombe.
Instrucțiuni
Ungeți și făinați trei tavi rotunde de copt (8 sau 9 inchi); pus deoparte. Pregătiți aluatul pentru tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Împărțiți uniform și turnați în tigăi pregătite.
Coaceți la 350° timp de 22-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă aproape de centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate pe rafturi pentru a se răci complet.
Rezervați 6-7 căpșuni pentru decor. Puneți suficiente căpșuni rămase pentru a măsura 1 cană; pus deoparte. Într-un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde, presară gelatină peste concentrat de suc; se lasa sa stea 5 minute. Cuptor cu microunde la putere mare 1 minut. Se amestecă până când gelatina este complet dizolvată; pus deoparte. Într-un castron mic, bate 1 cană de smântână grea pentru frișcă până se întărește; pus deoparte.
Pentru a pregăti umplutura, într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și vanilia până la omogenizare. Bateți piureul de căpșuni. Adăugați treptat amestecul de gelatină; se amestecă până la omogenizare. Se amestecă treptat frișca; pus deoparte.
Tapetați un bol cu o capacitate de 12 cani cu 2-3 foi lungi de folie de plastic, permițând ca capetele de plastic să depășească marginile cu cel puțin 6 inci. (Diametrul din partea superioară a bolului trebuie să fie de 8-1/2 sau 9-1/2 inci, în funcție de dimensiunea tăvii de copt.)
Apăsați ușor un strat de tort în fundul bolului pregătit.
Peste stratul de tort într-un castron se pune aproximativ o jumătate de umplutură; acoperiți cu al doilea strat de tort. Apăsați ușor pe stratul de tort.
Întindeți umplutura rămasă peste tort. Acoperiți cu stratul de tort rămas. Apăsați ușor în jos. Acoperiți tortul cu capetele libere de folie de plastic și lăsați-l la frigider pentru cel puțin 1 oră.
Într-un castron mic, bate zahărul de cofetă și restul de 2 căni de smântână grea pentru frișcă până se întărește. Descoperiți partea de sus a bombei în bol. Se răstoarnă pe platoul de servire; îndepărtați și aruncați folie de plastic. Frost bombe cu frisca indulcita.
Într-un cuptor cu microunde, topește fulgii de ciocolată și uleiul; se amestecă până la omogenizare.
Transferați într-o liliac de plastic resigibil și rezistent.
Tăiați o gaură mică în colțul de jos al pungii. Strângeți ușor punga și turnați ciocolată peste bombe.
Ornați după cum doriți cu căpșuni rezervate.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition]()
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.