Bomboane Umplute Învelite În Slănină
Bacon-înfășurat filete umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 302 calorii, 31g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 1,61 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de căței de usturoi, filete de porc, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 58%. Încercați Fileuri de porc umplute cu slănină și sos Riesling de mere, Cod umplut învelit în slănină, și Ardei Iute Înveliți Cu Slănină Umplută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți o fantă longitudinală prin centrul fiecărui filet până la 1/2 in. de jos. Deschideți filetul astfel încât să fie plat; acoperiți cu folie de plastic. Aplatiza la 1/2-in. grosime.
Într-un castron mic, combinați brânza albastră, migdalele, ceapa, rozmarinul, usturoiul și fulgii de piper, dacă doriți. Împărțiți între bomboane. Închideți bomboanele și presărați cu sare și piper. Înfășurați fiecare cu două benzi de slănină; asigurați-vă cu scobitori.
Într-o tigaie mare, carnea de porc maro pe toate părțile în loturi până când slănina este aproape crocantă.
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit, la 425 int. 8-12 minute sau pana cand un termometru introdus in carnea de porc citeste 145 int.
Lăsați să stea 5 minute. Aruncați scobitorii înainte de a tăia.