Bomboane Tari De Modă Veche
Bomboanele tari de modă veche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 740 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 99 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână apă, ulei de mentă, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Această rețetă de la Allrecetes are 54 de fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular îmbunătățit de 7%. Încearcă Bomboane Tari, Butterscotch Bomboane Tari, și Bomboane Tari De Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți Generos o foaie de prăjituri cu zahăr de cofetari și puneți-o deoparte.
Într-o cratiță cu fundul greu, amestecați zahărul alb, apa și siropul de porumb până când zahărul s-a dizolvat. Aduceți la fierbere peste mediu-înalt și gătiți la o temperatură de 300 până la 310 grade F (149 până la 154 grade C), sau până când o cantitate mică de sirop căzut în apă rece formează fire dure și fragile.
Se ia de pe foc și se amestecă uleiul aromat și colorantul alimentar.
Turnați imediat amestecul de zahăr pe foaia de fursec pregătită într-un jet subțire (acest lucru îl ajută să se răcească). Când bomboanele sunt suficient de reci pentru ca marginea exterioară să-și păstreze forma, tăiați în bucăți de mușcătură cu foarfece.
Se lasă să se răcească complet, apoi se păstrează într-un recipient etanș.