Bomboane De Ciocolată-Nucă De Cocos-Migdale

Bomboane De Ciocolată-Nucă De Cocos-Migdale
Ciocolata-nucă de cocos-migdale bomboane Bites este un fără gluten rețetă cu 15 porții. O porție conține 273 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de migdale, zahăr pudră, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 11%. Încercați Nucă De Cocos Migdale Bomboane De Ciocolată, Bomboane De Trestie De Ciocolată, și Nucă de cocos migdale unt desert mușcături pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați o tigaie de copt de 15x10x1 inci cu hârtie pergament, extinzând folia peste marginile tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Așezați 1 1/2 căni Ghirardelli plachete de topire închisă la culoare într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la jumătate de putere sau setare de dezghețare timp de 30 de secunde. Se amestecă bine (produsul păstrează forma originală până la agitare). Dacă nu s-a topit complet, continuați la cuptorul cu microunde la intervale de 15 secunde și amestecați până se omogenizează. Supraîncălzirea va provoca arderea napolitanelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri WaferCookie-uri Wafer
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Se toarnă napolitane topite pe hârtie pergament și se întinde într-un dreptunghi de 8x11 inci cu grosimea de aproximativ 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cookie-uri WaferCookie-uri Wafer
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
4
Lăsați să stea 30 de minute sau până când este ferm.
5
Între timp, într-un castron mediu, bateți untul, zahărul pudră, laptele și extractul de migdale cu un mixer electric la viteză medie până când sunt combinate. Se amestecă nuca de cocos și migdalele feliate prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Migdale FeliateMigdale Feliate
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Întindeți amestecul de nucă de cocos uniform pe fundul întărit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Așezați restul de napolitane Ghirardelli de topire întunecată într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la jumătate de putere sau setare de dezghețare timp de 30 de secunde. Se amestecă bine. Dacă nu s-a topit complet, continuați la cuptorul cu microunde la intervale de 15 secunde și amestecați până se omogenizează. Supraîncălzirea va provoca arderea napolitanelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri WaferCookie-uri Wafer
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
8
Stropiți napolitane topite peste amestecul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Cookie-uri WaferCookie-uri Wafer
9
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute sau până când este ferm. După seturi de amestec, utilizați hârtie pentru a ridica bomboane din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Tăiați bomboanele în pătrate de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista