Bomboane De Ciocolată De Anul Nou Chinezesc

Bomboane De Ciocolată De Anul Nou Chinezesc
Reteta chineză bomboane de ciocolată de Anul Nou ar putea satisface pofta chineză în jurul valorii de 1 oră. Pentru 78 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. O porție conține 374 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de chipsuri de butterscotch, tăiței chow mein, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 106 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Friptură Chineză (Siu Yuk), Orez De Anul Nou Chinezesc, și Tigaie De Anul Nou Chinezesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt un vas de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
2
Topiți chipsurile de ciocolată și butterscotch în partea de sus a unui cazan dublu peste apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
3
Se ia de pe foc și se amestecă arahidele. Se amestecă tăiței până când totul este bine acoperit. Apăsați în vasul pregătit. Se răcește până se fixează; se taie în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ArahideArahide

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista