Bomboane cu unt de arahide de ciocolata

Bomboane cu unt de arahide de ciocolata
Bomboanele cu unt de arahide cu ciocolată necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 20 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 206 calorii, 2 g de proteine și 13 g de grăsimi. Această rețetă servește 36. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca un condiment ieftin. Mergeți la magazin și cumpărați fulgi de ciocolată cu lapte, zahăr de cofetă, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 9%. Bomboanele de ciocolată cu unt de arahide, Bomboanele de covrigi cu unt de arahide și Bomboanele de ciocolată cu unt de arahide și jeleu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă unt de arahide și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați zahăr; amesteca bine. Modelați în 1/2 inch. bile. Topiți chipsurile de ciocolată într-un boiler sau cuptorul cu microunde. Înmuiați bilele în ciocolată și puneți-le pe hârtie cerată să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista