Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bomboanele cu unt de ciocolată-arahide. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 139 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți topping rece biciuit, unt de arahide cremos, alune de cocteil de plantat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată crocantă unt de arahide Lay ' s chipsuri de cartofi, Unt De Arahide Cupa Covrig Bonbons, și Rețetă De Bomboane Cu Unt De Arahide-Covrig pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți crema de brânză într-un bol mare cu mixerul până la crem. Bateți treptat în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați amestec uscat de budincă; bateți 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
3
Bateti în bici rece.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Lingura în pungă de plastic resigilabile; taie colț mic din partea de jos a pungii. Pipe aproximativ 1 lingura. amestec budinca în fiecare din 24 căptușite cu hârtie mini brioșă cupe; stand covrig în fiecare ceașcă. Congelați 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
5
Îndepărtați garniturile de pe bomboane. Topiți ciocolata scufundată conform instrucțiunilor de pe pachet; amestecați untul de arahide până se topește. Înmuiați jumătățile de fund ale bomboanelor în ciocolată, apoi în nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu hârtie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)