Boluri de pâine pentru mic dejun

Boluri de pâine pentru mic dejun
Bolurile de pâine pentru micul dejun necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 340 de calorii , 15 g de proteine și 20 g de grăsimi per porție. Pentru 2,02 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, ouă, brânză fontina și ciuperci. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 31% . Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați boluri pentru mic dejun cu slănină, ouă și brânză , boluri pentru mic dejun la țară și boluri pentru mic dejun cu varză kale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-o tigaie mică, gătiți pancetta la foc mediu până se rumenește, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți cu o lingură cu fantă; se scurge pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Între timp, tăiați o felie subțire deasupra fiecărei rulouri. Scoateți fundul ruloului, lăsând o coajă groasă de 1/2 inch (păstrați pâinea îndepărtată pentru o altă utilizare); puneți cojile pe o tavă de copt neunsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Adăugați ciupercile și pancetta în cojile de pâine. Rupeți cu grijă câte un ou în fiecare; stropiți ouăle cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Coaceți 18-22 de minute sau până când albușurile se întăresc complet și gălbenușurile încep să se îngroașe, dar nu sunt tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista