Bolognese ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 302 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de dafin, carne de porc măcinată, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încercați Ragul de sos Bolognese (sos Bolognese), Sos bolognez (Ragu Bolognese), și Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa, țelina, morcovul și usturoiul în tigaie; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați carne de vită, porc și vițel în amestecul de legume. Gatiti 5 minute sau pana se rumeneste; se amestecă pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Carne De Vită
Carne De Porc
Vitel
4
Scurgeți amestecul de carne; așezați într-un aragaz electric lent de 6 litri. Se amestecă roșiile și ingredientele rămase. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
6
Sfat pentru congelator: frumusețea bolognezei? Îngheață bine. Faceți-o înainte pentru a avea la îndemână pentru nopțile aglomerate.