Boliche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 610 calorii, 30g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.92 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână avocado, carne de vită, ardei prăjiți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați
Instrucțiuni
1
Feliați o crestătură adâncă în centrul fiecărui filet, cu o lățime de aproximativ 2 inci. Introduceți o bucată de chorizo în fiecare filet de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Vita
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
2
Frecați 1 lingură de ulei de măsline în fileuri și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Într-o tigaie mare la foc mare, rumeniți carnea de vită până se formează o crustă și carnea de vită este gătită la mediu-rară sau 145 grade F, aproximativ 4 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți carnea de vită din tigaie și deglazați tigaia cu carne de vită răzuind bucățile de pe fundul tigaiei. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Într-o altă tigaie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline și adăugați ardeiul, ceapa, usturoiul și chimenul. Gatiti amestecul timp de 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați sosul de roșii, cartoful și ardeii prăjiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
7
Împărțiți amestecul de cartofi între 4 farfurii. Feliați fiecare filet și așezați deasupra. Acoperiți fiecare filet cu o parte din stocul de carne de vită și garnisiți cu cilantro tocat, roșii tocate, pene de tei și felii de avocado.