Bol Ușor De Panglică De Vacanță

Bol Ușor De Panglică De Vacanță
Această rețetă servește 30 și costă 13 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 39 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați topping cu bici rece, gelatină cu aromă de lime jell-O, gelatină cu aromă de căpșuni jell-O și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine De Panglică De Vacanță, Formă De Panglică De Vacanță, și Gelatină De Panglică De Vacanță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați 3/4 cană de apă clocotită în amestecul de gelatină de var într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De VarGelatină Cu Aromă De Var
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați gheață; se amestecă până când gelatina este ușor îngroșată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Îndepărtați orice gheață netopită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
4
Se toarnă gelatina în 1-la 1-1/2-qt. castron. La frigider 15 min. sau până la set, dar nu ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați apa clocotită rămasă în amestecul de gelatină de căpșuni într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați 2/3 din biciul rece; se amestecă cu biciul până când se topește biciul rece și se amestecă amestecul. Refrigerați biciul rece rămas pentru utilizare ulterioară. Puneți cu grijă amestecul de gelatină de căpșuni peste stratul de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Dați la frigider 2 ore sau până când este setat. Se acoperă cu biciul rece rămas chiar înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista