Bol Ușor De Panglică De Vacanță
Această rețetă servește 30 și costă 13 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 39 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați topping cu bici rece, gelatină cu aromă de lime jell-O, gelatină cu aromă de căpșuni jell-O și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pâine De Panglică De Vacanță, Formă De Panglică De Vacanță, și Gelatină De Panglică De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 3/4 cană de apă clocotită în amestecul de gelatină de var într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați gheață; se amestecă până când gelatina este ușor îngroșată.
Îndepărtați orice gheață netopită.
Se toarnă gelatina în 1-la 1-1/2-qt. castron. La frigider 15 min. sau până la set, dar nu ferm.
Adăugați apa clocotită rămasă în amestecul de gelatină de căpșuni într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați 2/3 din biciul rece; se amestecă cu biciul până când se topește biciul rece și se amestecă amestecul. Refrigerați biciul rece rămas pentru utilizare ulterioară. Puneți cu grijă amestecul de gelatină de căpșuni peste stratul de var.
Dați la frigider 2 ore sau până când este setat. Se acoperă cu biciul rece rămas chiar înainte de servire.