Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Bolul de orez cu somon-ghimbir ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 409 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scallions, morcovi, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Bol de orez cu somon cu sos de ghimbir-Lime, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.