Bol de orez cu somon cu sos de ghimbir-Lime
Bolul de orez cu somon cu sos de ghimbir-Lime ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 581 calorii, 39G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți zahăr, apă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Bol de orez cu somon-ghimbir, Somon prăjit cu sos de ghimbir-Lime și arahide, și Ceai verde somon Pocat cu sos de Lime de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți 1 1/2 căni de apă și orezul la fiert. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți orezul timp de 12 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea 5 minute.
Între timp, într-un mortar, bateți ghimbirul cu zahărul, chile și usturoiul tocat într-o pastă grosieră.
Transferați pasta într-un castron și amestecați restul de 1/4 cană de apă, sucul de lămâie și sosul de pește.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă. Condimentează somonul cu sare și piper.
Adăugați somonul în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați căței de usturoi întregi. Întoarceți somonul și gătiți la foc moderat până când este opac, aproximativ 4 minute.
Umpleți orezul în boluri. Se acoperă cu somonul, căței de usturoi și sosul de ghimbir-lime cu fâșii de castraveți și se servește. Treceți orice sos suplimentar la masă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.