Bol De Legume Etiopian

Bol De Legume Etiopian
Bolul de legume etiopian necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 190 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână varză, morcovi, turmeric măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Legume Castron Dip, Bol De Salată De Legume, și Unul din fiecare castron de legume și orez pentru rețete similare.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista