Boia Afumată-Andouille Glazurată

Boia Afumată-Andouille Glazurată
Afumat Paprika-glazurate Andouille ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 140 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de ulei de măsline, cimbru, oțet de vin sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pansament afumat cu stridii și Andouille, Cârnați andouille afumați cu ardei și Rigatoni, și Boia Afumată Tri Tip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti cârnații în ulei de măsline fierbinte într-o tigaie la foc mediu-mare până se rumenesc. Se amestecă ardeiul de usturoi tocat; gatiti 1 minut sau pana cand este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați oțet și cimbru proaspăt tocat; gatiti, amestecand des, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
OțetOțet
3
Se servește cu murături din lemn.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista